AHS Aktuelt

Nu hvor vi går ind i vinterhalvåret, er haven sat lidt på stand by. Der er knap så meget at gøre, men der er jo altid noget man kan gå og nusse med, hvis man trænger til at komme i haven og få lidt luft efter julens hygge.

Måske skal noget bindes op inden vinterens bløst og storm, eller man kan klippe de sent blomstrende klematis ned, eller justere klatreroserne lidt.

Det er også nu drivhuset skal have den store tur med vand og sæbe.

Husk dog på havens krukker inden vinteren sætter ind, for det gør den jo nok på et tidspunkt

Her er en , der ikke tålte at stå på den bare jord sidste vinter. Har man ikke pottefødder under, kan potterne sættes på et par sten eller  lægter.

Det er vigtigt, også for frostgarantien, at potterne hæves så vandet kan løbe fra. Nogle gange har vi jo skiftevis tø og frost, og det kan være hårdt, både ved krukker, men også planterne i krukkerne. Så kan man sættes potterne i læ i et skur eller under tag eller vikle boblefolie omkring. Det isolerer rigtig godt.

Rigtig mange af os har jo en potte stående ved døren med noget stedsegrønt i vintertiden. HUSK de stedsegrønne bruger vand også om vinteren, især når vi kommer efter jul og solen igen får lidt magt. Så husk at vande med mellemrum, så planten ikke tørrer ud i løbet af vinteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

AHS-Anlægsgartner Aps