AHS Galleri

Forside » AHS Galleri

Reparation af kampstensmur

Lindholmvej reparation af kampstensmur
Reparation af kampstensmur

Renovering af legeplads

Skolevangen ,legeplads Stort projekt udført i efterår 2008 for FSB bolig på Muldager 6 2700 Brønshøj Renovering af legeplads.
Skolevangen

Klampenborg,

Opgave udført i Klampenborg på Damgårdsvejen Renovering af indkørslen og forhaven ved brug 40x40x7 fliser fra Farum Beton og lys portugisisk chaussesten . Med små overraskelser som stor træstub under græsplanen. Udført i 2006. Billeder Opgave udført i Gentofte på Strandvejen.
Damgårdsvejen

Fagerhøjvænge

Tidlige forårs opgave på Fagerhøjvænge i Vedbæk udført i 2009.Komplet løsning fra AHS. Udgravning og bortkørsel af 40 m gammel bambus samt opsætning af plankeværk med natur granrafter med bark. Hele projekt udført med egene maskiner inklusiv jordbor . samt Mindre opgave på Fagerhøjvænge i Vedbæk Opsætning af plankeværk samt flise areal til skraldespand.
Fagerhøjvænge

Strandvejen, Gentofte

Opgave udført i Gentofte på Strandvejen. Renovering af forhaven ved brug 40x40x5 fliser fra Farum Beton og lys portugisisk chaussesten Udført i 2006.
Strandvejen

Spættevej Hørsholm

Opsætning af mur ved brug af lys portugisisk chaussesten og brosten samt vedligeholdelse fri stenbed af sorte granit skærver på Spættevej 19 i Hørsholm. Renovering af baghaven med opsætning af mur ved brug af lys portugisisk chaussesten og brosten, udvidelse af terrasse ca. 45m2, opsætning af plankeværk 21 lbm. samt reetablering af 75m2 græsplæne ved brug af rullegræs.
Baghaven
Pin It